tisdag 7 juli 2009

Pocketkort och LO om maken

Min första riktiga LO någonsin om maken... Kortet är taget 2005 om jag minns rätt. Tror aldrig han riktigt kommer att förstå hur mycket jag tycker om honom och hur glad jag är att det är vi.
Papper från Skapa Hobbys senaste månadspaket (scrap). Älskar papperna från SEI! Cardstock från Bazzil, cudroy. Stämplar från Tingtura som kom på posten igår! (Beställde i helgen så det var supersnabb leverans!). Självklart en massa blommor och halvpärlor. Hittade guldfärgade trollsländor i metall på Tradera i ministorlek och de fick vara med lite här och där. Alfabetet är stickers inköpta på ICA Maxi! Glittrar i svart. Spetsen hittade jag i en lokal sybehörsaffär. Några närbilder... Tygbiten vann ju våran juni-utmaning på FL för någon vecka sedan. Eftersom det var jag som höll i utmaningarna så passade jag på att göra ett litet pocket-kort till henne och skickade dessutom med lite scrap-godis i ett litet paket (blommor, charms, papper och några band). Ska bli kul att se vad det kan tänkas bli av det :-)
3D-lack på badbollen och kläderna ska föreställa vattendroppar. Finns även på blomorna som dagg.

6 kommentarer:

Cyllan sa...

Vilken snygg LO och såå kul att se att även du shoppat på dig lite Tingtura stämplar (visst är det bra till sånt här??)
Ditt kort till Tygbiten var himla sööt och jag gillade ditt tänk med 3D-lacket. Det ser verkligen ut som vattenstänk på bollen och flickans badkläder (det blir liftvarning på de där vattenstänken)
Ha det gott
Kraaam C

Alex sa...

Fin LO! Många söta romantiska detaljer.. passande nog ;-)

Pyzzlan sa...

Vilken stämningsfull och fin LO! Tänk vilket härligt minne att ha för barnen också att ha sina föräldrars kärlek dokumenterad så fint.

Maja Stokk / eyovine sa...

Superfin LO.. gillar alla små metalldetaljer.
Snyggt kort också =)

Kramiz Maja

ZozzosLiv sa...

Härligt att se en LO...O JÄTTE läcker LO också för den delen...Balanserad o härligt dekorerad...
Woow vilket kort tygbiten har fått!!:-O Så häftigt med "dropporna" på badbollen o simdräkten"...Fint färglagt också...Kraamar

Angelica - Angel - Dolliver sa...

Hej söta du!

Så underbara små konstverk du skapat sen sist jag var härinne!
Är glad att jag äntligen hann med i min bloggrunda idag.
De sista dagarna & veckorna har varit fyllda med badande barn, festliga tillfällen och en helt underbar uppvaktning på min fölsedag!

Helt otroligt hur min man kan få mig att känna mig som en prinsessa! Säger som du - han vet nog inte riktigt hur glad jag är att jag har han! *ler*

Vad hittar du på annars då? Jobbar för fullt? Jag är hemma och väntar på att mannens semester ska ta vid... om 1½ vecka är det dags! Så skönt!

Hoppas annars att allt är bra med dig och resten av familjen!
Ha de bäst snäckan!
Kram / Angelica