söndag 10 oktober 2010

Till en 60 åring.

Nu är det snart dags för födelsedagar igen. Den här gången är det svärfar som fyller 60. Han får ett kort i brunt, svart och blått med en liten hängelkille på framsidan. Maken fick välja papper den här gången.





Tags i oblekt papper distressade med "victorian velvet" och "tumbled glass" samt lite walnut stian runt kanterna. Stämplat med tingtura swirl i "walnut stain". Brunt natursnöre och minialfabet stickers.



För omväxlings skull ville mitt glitterstickles fastna på bild, så det blir en närbild bara därför! Här är det stardust. Hängelkillen är som alltid färglagd med distresser på 300g akvarellpapper. (Ansikte: Tattered Rose och Aged Mahogany för ansikte, hår: Vintage Photo, Skjorta: Worn Lipstick, Väst: Tumbled Glass, Hjärtan: Aged Mahogany, Byxor: Black Soot, Bänk: Brushed Cudroy och Forest Moss

Kortet av insidan blev ruskigt suddigt, men ni får stå ut för jag ids inte ta om det ;) Samma Tingturaswirl som på tagsen, distressat med samma färger.


En baksida så klart. När allt är färdigt frågar maken "varför skrev du på engelska och inte svenska"... hm... bra fråga. Känns mindre laddad med engelska tror jag, mindre sockersliskigt ;)







Inga kommentarer: