lördag 10 april 2010

Inställt 2 års kalas och fönsterinspiration

Jaha, så kan det gå. Det skulle ha varit 2 års-kalas idag för lilltjejen som fyllde 2 år förra helgen. MEN så strax innan lunch kommer sonen och berättar att han mår dåligt. Det har inte hänt så mycket än men han satt med huvudet i hink en stund och var alldeles kallsvettig så det är inte värt att chansa :-( Med andra ord blev det inget kalas idag. Tårtorna som vi gjorde på förmiddagen står på balkongen (vår andra kyl) och där får de stå ett tag till... :-(
Men men, skam den som ger sig! Nästa kalas är inbokat om 3 veckor (lilleman fyller då 5 år). Och förhoppningsvis hinner vi med ett litet för lilltjejen innan dess.

Bjuder på lite kort idag, inte av kort utan av barnen :-) Här i påskpresenterna från mormor och morfar, matchande pyjamaser (som blivit favoriter hos dem båda två). Och ett på lilltjejen från i morse när hon provade nya baddräkten som hon fick i födelsedagspresent... Märks det att hon gillar Hello Kitty? ;-)
Och sist men inte minst ett par bilder från vårt köksfönster. Ledsen för motljuset.



3 kommentarer:

Jiz sa...

Hon har ju blivit så himla stor! När allas magåkommor är över och långt borta måste vi faktiskt träffas!

Emily sa...

Ni har då otur!

Kramar

Tygbiten sa...

Åh så vilka sötnosar. Barn i pyjamasar är något speciellt :-)
Hoppas att ni kan få till ett kalas utan sjukdomar. Vår dotter fyller i början på februari och vi hade släktkalaset helgen före påsk och på påsken. Både sjukdomar och snökaos ställde till det.
Kram
Lycka till med beställnngen