lördag 22 maj 2010

Blommonster

Jag måste erkänna att jag bloggar och scrappar alldeles för sällan. Men det blir så ofta som tiden räcker till! Jag måste också erkänna att jag har hittat en ny färgkombinationsfavorit, turkos och rosa! Helt underbara färger tillsammans. Så det fick bli ytterligare ett kort i den kombinationen. Ett kort till en underbar vän som jag saknar massor!
Papper från Primas Watercolor Rainbow collection, "whimsy" och två rosa CS. Det blev tyvärr lite snett när jag skar ur cirklarna men det är svårt att rätta till så den smällen får vi ta. Älskar Martha Stewarts cirkel cutter men det tar ett tag innan man får in snitsen inser jag. Självklart massor av blommor från prima, storytellers gardenia och små rosa glitterbär som följde med när jag invigde Skapa Hobbys webshop härom sistens! Tack!! Även sidenbandet kommer från Skapa Hobby. Och så en dust med glitterlim så klart :-)
Ett par närbilder...
Insidan. "Ville bara säga" är en clearstamp från "CreMaria" på Skapa Hobby
Allt färglagt med distresser på akvarellpapper. Är på jakt efter tjockare akvarellpapper bara. Mitt är bara 125g och jag tänker mig att det blir mindre buckligt med 200g.

torsdag 13 maj 2010

Stafflikort i rosa och turkost

Har efter mycket om och men lyckats knåpa ihop ett födelsedagskort till en vännina som fyller om ett par veckor. Det blev ett stafflikort den här gången. I rooosa och turkost med en gö'gullig liten liggande Tilda (sonen valde mellan den här och en vårhängel)En närbild på blomhörnan som känns lite obligatorisk ;-) Hittade små minibär på Countryscrap (om jag minns rätt) och jag ångrar redan att jag inte köpte fler, helt underbara att jobba med! Stickles på blommor och Tildas vingar.

Vi hade planerat att ta fram grillen idag men tiden rann iväg och nu känns det för sent. Håller tummarna för att vädret tillåter imorgon! För även om jag jobbar imorgon så har jag lovat familjen att försöka göra en kort dag.