tisdag 29 december 2009

Tändsticksask till...

Det blev en tändsticksask till innan jul, som mina kära föräldrar fick härom dagen. Korten på den är värdelösa, den ser mycket härligare ut i verkligheten ;-) Dessutom fick jag inte med på kortet att den inte är fyrkantig som vanligt utan i "pyramid"format... ... Samma men olika på olika sidor... Embossat med clear, nersmutsat med distress
Annars är jag lite småledig/sjuk och därför jobbar jag hemifrån och tar hand om småtrollen samtidigt. Hoppas på lite skapartid under helgen som kommer.... vi får väl se... Lusten säger LO's!

torsdag 17 december 2009

Nä, nu får det vara nog...

Nu blir det inte fler julkort för i år tror jag. Jag har inte alls hunnit göra så många som jag skulle vilja, har egentligen dubbelt så många på önskelistan. Men längre än så här hinner jag helt enkelt inte! Dygnet har bara 24 timmar och även en supermorsa som jag har vissa begränsningar ;-) *skrattar gott åt sin egen ironiska sida* Den dag jag blir supermorsa kommer jag att utlysa en tävling i tillverkning av supermorsadräkt! ;-) Jag vill ha en med slängcape, sen får ni använda fantasin fritt ;-)

Nej, var var vi nu igen. Tillbaka till korten tror jag. Jag har hunnit med 5 till sedan sist. Är nu uppe i 12 och där måste det tyvärr stanna. Jag får kompensera nästa år med fler och mer till dem jag faktiskt inte hinner med den här gången.

Papper och halvpärlor från Inkido, swirl från Pysselmyran, text samt tomtestämpel från Scrappers och sisalsnöre inköpt på Skapa Hobby (där jag för övrigt köpt även papper och halvpärlorna gö) Papper från Skapa Hobbys månadspaket för november (om jag minns rätt). Textstämpel från Inkido. Söta små plastsnöflingor från paketet där även snöret var med.
Papper, textstämpel och halvpärlor från Inkido, Tomte från Scrappers (färglagt med akvarell som jag behöver träna ÄNNU mera på
Ännu mer inkido och Rolf Lindberg tomtar ;-) Swirls av okänt märke. Fortfarande akvarell... Busenkelt men i enkelheten lagom. Papper av okänt (för tillfället) märke från samma månadspaket som ovan. Liten charm och prickat med glitterlim. Nu får vi se om maken kan få ihop några kort ikväll vilket han har hotat med, jag gör inte fler just nu.

I morgon är jag däremot ledig för första gången på länge länge en fredag. Ni som känner mig vet att jag egentligen är ledig på fredagar men det har inte riktigt fungerat sista två månaderna så jag har jobbat ändå. Men imorgon är jag ledig!! Och då passar maken på att jobba istället, tråkmåns! ;-)






lördag 5 december 2009

Tändsticksaskar

Har altrat ett par tändsticksaskar idag som julklapp till dagis. Två likadana men i olika färgställning. Guldembossat runt och swirls. Guldståltråd. 6 doftljus i varje förpackning blev det. Ville lägga gröna ljus i den gröna förpackningen men eftersom den är till sonens avdelning fick han välja och valde rött...

torsdag 3 december 2009

Jag vann :-)

Det har varit tävlingsdags på FL igen. Kortutmaning :-) Vi var 3 som hade lämnat in bidrag, hade hoppats på fler... men men... mitt röstades iallafall fram som vinnande bidrag den här gången. Kul! Tack säger jag!
Kortet ser ut så här vettja! Nu börjar ju tiden rinna iväg och snart är det jul. Ett julkort till hann jag med innan influenasan slog till här hemma...

Men nu blir det inte mer på några dagar. Har varit hemma i 2 dagar från jobbet och mår inte alls bra. Huvudvärk from hell, ont i hela kroppen, förkyld och feber. Nä, vill inte må så här! Jag vill jobba och pyssla och baka och springa på julmarknad. Inte ligga i sängen och knapra värktabletter tills magen tar stryk!